De Bilt e.o.
Natuur
Op
zondag21okt201800:00

Fotowedstrijd "het feest van de natuur "

50 jaar IVN De Bilt

 In het kader van het 50 jarige jubileum van IVN De Bilt organiseren we een fotowedstrijd met een aantal leuke prijzen! Voor deze wedstrijd zijn we op zoek naar unieke natuurfoto’s waarop het feest van de natuur is vastgelegd. En dan speciaal de natuur van dicht bij huis; het liefst uit de regio De Bilt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een kever met mooie felle kleuren, een boom vol herfstbladeren of een spelend kind in de natuur. 

Je kunt meedoen door jouw unieke foto voor 21 oktober te mailen naar communicatie@ivndebilt.nl onder vermelding van “fotowedstrijd het feest van de natuur”.  Verder vragen we je een korte toelichting te geven op je foto (maximaal 12 woorden).

De ingezonden foto’s worden beoordeeld op feestelijkheid, originaliteit en creativiteit. Op 8 november 2018, de jubileum datum van IVN De Bilt, worden de winnaars bekend gemaakt. De winnaars ontvangen een ingelijste afdruk van hun winnende foto en een handboek natuurfotografie. Daarnaast worden de winnaars getrakteerd op een feestelijke taart!  

Wil je meedoen?  De spelregels en voorwaarden kun je vinden op onze jubileumpagina: 50 jaar IVN de Bilt e.o.  

 

Algemene informatie

zondag 21 oktober 2018 - 00:00