De Bilt e.o.
Kind & Natuur
Op
woensdag29mei201914:30

Eten uit de natuur

In samenwerking met IVN De Bilt organiseert Het Utrechts Landschap een leuke en leerzame middag voor kinderen van 6 t/m 10 jaar.
Het is al bijna vanzelfsprekend dat je vader, moeder of verzorger in een winkel of supermarkt boodschappen doet. Oftewel eten koopt want jij hebt altijd wel trek in iets. En in de winkels kun je bijna alles kopen wat je maar lekker vindt. Maar hoe kwamen de mensen dan vroeger aan eten toen er nog geen winkels waren? Juist …ze zochten naar eetbare planten, paddenstoelen, bessen en noten of gingen jagen op dieren. Deze woensdagmiddag gaan wij met jullie de natuur in om te ontdekken wat je kunt eten. Bramen en frambozen kennen jullie vast wel. Maar er is zo veel meer … En we gaan er gelijk iets lekkers van maken! Dus heb je trek, maak dan bij ons een natuurlijke snack.

Prijs: €3,50 per kind; met U-pas of juniorbeschermerspas: €2,50 per kind

Opgeven kan alleen per email o.v.v.: Naam en geboortedatum kind en een telefoonnummer waar u tijdens de activiteit bereikbaar bent. Dit kan tot en met zaterdag 25 mei naar kindernatuuractiviteiten@gmail.com
U kunt maximaal drie kinderen opgeven.

Algemene informatie

woensdag 16 mei 2018 - 14:30 tot 16:30
Locatie: 
Paviljoen Beerschoten
De Holle Bilt 6
De Bilt
Nederland
Google Maps image