De Bilt e.o.
Paddenstoelen
Op
zondag18okt202010:00

Afgelast: Paddenstoelen op Sandwijck

GEANNULEERD VANWEGE HUIDIGE CORONA ONTWIKKELINGEN 

Natuurlijk bent u bekend met een Plooirokje een Wieltje, Schaapje, en de Molenaar. Maar wist u dat dit ook de namen zijn van een paar van de in totaal 180 soorten paddenstoelen die er op Sandwijck zijn gespot? Als deze vraag uw interesse heeft gewekt dan is het de moeite waard samen met ons op pad te gaan en die wonderlijke wereld van de paddenstoelen met ons te betreden. We staan stil bij o.a. de bijzondere verschijningsvormen waarin de paddenstoelen hun nuttige afbraakwerk verrichten voor de natuur.

De paddenstoelenexcursies op Sandwijck zijn elk jaar weer een groot succes. Dat doen we met plezier en in nauwe samenwerking met de Werkgroep Sandwijck en stichting Het Utrechts Landschap, eigenaar van het natuurterrein.
Een succes was het, niet alleen vanwege de bijzondere paddenstoelen die hier voorkomen, maar ook vanwege het prachtige landgoed. We verwachten ook nu weer veel belangstelling, maar het beperken van groepsgrootte moet vanwege Corona. Om de RIVM-maatregelen te kunnen waarborgen wandelen wij in groepen van niet meer dan vier personen inclusief gids. U wordt gevraagd zich vooraf aan te melden voor één van de verschillende starttijden.

Vanaf 10 uur start er elke 20 minuten een groep. Duur van de wandeling is ca. 1,5 uur.

Aanmelden kan tot vrijdag 16 oktober 18:00 uur bij: Jaap Milius tel: 06.29433207. Bij aanmelding krijgt u uw vertrektijd te horen.

Stevige schoenen of laarzen kunnen handig zijn. Honden kunnen helaas niet mee.

Locatie: landgoed Sandwijck (terrein van Het Utrechts Landschap). 

Start: Parkeerterrein, bij het toegangshek van Sandwijck (Utrechtseweg 301, De Bilt).

GEANNULEERD VANWEGE HUIDIGE CORONA ONTWIKKELINGEN 

Algemene informatie

zondag 18 oktober 2020 - 10:00 tot 13:00
Locatie: 
Parkeerterrein bij toegangshek Sandwijck
Utrechtseweg 301
De Bilt
Nederland
Google Maps image