Cranendonck
Natuur
donderdag23jan2020

Natuurcursus IVN Cranendonck verplaatst naar 2021

                                                      

Bij het IVN willen we graag mooie natuurbelevenissen meemaken zodat we die weer met jong en oud kunnen delen bij onze IVN-activiteiten. Het motto bij het IVN is tenslotte Beleef de natuur. Wil je deze natuurbelevenissen ook ervaren, neem dan deel aan onze natuurcursus met als thema voor 2020, de heide in Cranendonck.

Over het jaar verdeeld, bieden we 3-4 modules aan.  Telkens presenteren we op een actieve manier heidebelevenissen en dat wordt later gevolgd door een excursie in een heidegebied in Cranendonck. Voor deze cursus maken we gebruik van prachtige natuurervaringen over flora en fauna die het IVN afgelopen jaren heeft verzameld. De eerste module vind plaats op dinsdagavond 17 maart en zaterdagmorgen 4 april. In mei/juni en in augustus vinden de andere modules plaats.

Ben je geïnteresseerd om aan dit educatieprogramma deel te nemen en het IVN te helpen bij haar activiteiten, meld je dan aan bij w.zentjens@chello.nl, o.v.v. je naam en e-mailadres. Bij iedere module wordt je dan uitgenodigd om mee te doen.