Cranendonck
Landschap
donderdag03okt2019

CURSUS Gastheerschap GrensPark Kempen~Broek in samenwerking met IVN Limburg

Op 4 november 2019 start het programma Gastheerschap GrensPark Kempen~Broek voor recreatie- en horecaondernemers en hun werknemers uit de regio. Het programma begint met een cursus van 4 dagdelen over de historie, verhalen en de mooiste plekjes in het gebied en hoe dit op een mooie manier is over te dragen aan de gasten. Tijdens en na de cursus wordt er samengewerkt met andere ondernemers aan arrangementen en producten in het gebied. Zodoende beleven gasten de omgeving optimaal en verrijkt het hun bezoek aan GrensPark Kempen~Broek.

Dus ben je, of ken je, een ondernemer die geïnteresseerd is om gastheer of –vrouw te worden van het Kempen~Broek, kijk dan snel verder op www.ivn.nl/kempenbroek.

De cursus vindt plaats bij Natuur- en MilieuCentrum de IJzeren Man, Geurtsvenweg 4, Weert

IVN Limburg heeft samenwerking gezocht met de afdelingen IVN Weert en IVN Cranendonck om samen het programma vorm te geven én vooral om te kijken of deze cursus mogelijkheden biedt voor het vergroten van de bekendheid van de IVN-afdelingen. Daarnaast biedt de cursus kansen voor samenwerking met de deelnemende ondernemers.