Cranendonck
Paddenstoelen
Op
zondag22okt201713:30

PADDENSTOELENWANDELING

Meer dan 100 ivn-afdelingen, verspreid door heel Nederland, verzorgen deze herfst een paddenstoelenwandeling. Geschikt voor kinderen en volwassenen. Ook IVN Cranendonck is van de partij. De Wandelwerkgroep biedt op zondag 22 oktober deze wandeling aan in het Cranendonckse Bos. De start is om 13.30 uur, vanaf het terras van De Baronie, tegenover het kasteeltje op Cranendonck, gelegen aan de van Schoonvorstlaan Soerendonk.

In dezelfde week is er ook een thema-avond over paddenstoelen, specifiek houtzwammen, met excursie in de Pan. Dat staat los van deze wandeling in het Cranendonckse Bos. Bij deze wandeling is er aandacht voor alle paddenstoelen die we vinden, maar ook het veranderende landschap door het invallen van de herfst.

De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Niet alleen gaan we op zoek naar de mooiste paddenstoelen: we kunnen genieten van de herfstkleuren, de typische herfstgeuren en de laatste ontwikkelingen van het Cranendonckse Bos. We delen zoekkaarten uit zodat iedereen zelf kan ontdekken welke paddenstoel er gevonden is en natuurlijk geven de gidsen uitleg.

Deelname is zoals altijd gratis. Aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom. Tot ziens op zondag 22 oktober! Zijn er nog vragen? Bel dan met Nel Meulman, tel. 0495 – 592276.

Wandelwerkgroep: Angela, Toon en Nel.

Algemene informatie

zondag 22 oktober 2017 - 13:30