Born - Land van Swentibold
Voor IVN leden
maandag10mei2021

Dringende oproep aan de leden van IVN Born

Stichting Beegse Maasvallei heeft grootse plannen !

De unieke Maasvallei moet een ware natuurbelevenis worden.

De stichting heeft begin maart een Europese Leader subsidie ontvangen voor de realisatie voor een aantal voorzieningen in de Beegse Maasvallei. Bij die voorzieningen wil de stichting informatieborden plaatsen. Voor de vulling met tekst en afbeeldingen zoekt de stichting Hulp van IVN Born-Land van Swentibold en Heemkunde Bicht.

Omdat corona fysiek overleg nog altijd moeilijk of onmogelijk maakt, volgt in de brief die je hier met een KLIK opent een kader en procedure over hoe de stichting denkt die informatieborden samen te stellen. Als je verdere toelichting wilt kun je bellen of mailen met Wim Wackers (00 31 6 41 28 83 50/ cwwackers@ziggo.nl ) of Nick Naus (00316 30267413/ nicknaus@home.nl)

Een impressie van wat de stichting in het gebied wil realiseren zie je HIER.

Tot de plannen behoort ook een Natuurleerpad in Schipperskerk.

Voor de bouw en aankleding van een vogelobservatiepost en mini-natuurmuseum zoekt men handige handen. Heb je die toevallig ? Stel ze beschikbaar !

Maasvallei 1Denk  je na het bekijken en lezen van dit alles een bijdrage te kunnen leveren aan het ontwerpen van een of meer informatieborden of de realisatie van het natuurleerpad of de vogelkijkhut, laat het dan weten aan onze voorzitter Arno Duwel via ivn.born@gmail.com of 046-4853003

                                                                                           (foto's : Rob Haagmans)