Born - Land van Swentibold
Voor IVN leden
Op
zondag11okt202009:30

Wandeling Kasteel Wolfrath voor leden IVN Born-Land van Swentibold

De aangemelde deelnemers verzamelen met in achtneming van de corona-regels om 09.30 uur op de Holtummermarkt te Holtum.

Wolfrath 1Na een welkomswoord, instructies omtrent het naleven van de afstandsregels en een korte introductie gaan we in kleine groepjes onder leiding van enkele gidsen richting Kasteel Wolfrath, een in baksteen opgetrokken L-vormig kasteel anno 1610 met U-vormige voorburcht, dubbele grachten en park.

We zijn gast bij Bartho en Annet van der Heijden, beheerdersechtpaar namens de eigenaar VDL-NedCar.

We hebben ervaren dat we door Bartho en Annet gastvrij worden ontvangen en dat we niet alleen rondom het kasteel en in het park mogen komen, maar zelfs in het kasteel dat uitermate goed en stijlvol is behouden en recent deels werd gerenoveerd.

Wolfrath 2Gelet op de coronamaatregelen en ook op voorwaarden voor de excursies die door het IVN worden georganiseerd, zullen we in kleine formaties onder leiding van onze gidsen van deze schitterende locatie op respectvolle wijze mogen genieten.


Bartho en Annet hebben beiden vele jaren lang ervaring in de horeca en op gastronomisch gebied en zullen ons op hun eigen wijze gastvrij ontvangen.

Gezien de coronabeperkingen is deze wandeling/excursie niet voor iedereen toegankelijk maar is deze bedoeld voor leden van het IVN Born-Land van Swentibold.

De geschatte duur van de wandeling is circa 2,5 à 3 uur; de totale afstand zal beperkt blijven tot in totaal 3 km (heen en terug).

Aanmelding voor deze activiteit is niet meer mogelijk; het maximale aantal deelnemers is bereikt.

Nadere informatie desgewenst bij Cas van Heugten, tel. 06 – 51 35 62 31

Algemene informatie

zondag 11 oktober 2020 - 09:30
Locatie: 
Verzamelplaats Holtummermarkt
Holtummermarkt
6123 AE Holtum
Nederland
Contactpersoon: 
Cas van Heugten, tel. 06 – 51 35 62 31
Google Maps image