Born - Land van Swentibold
Kind & Natuur
Op
zondag21nov202111:00

LEUKE ACTIVITEITEN VOOR KINDEREN IN DE HEEMTUIN VAN MUNSTERGELEEN

Op ontdekking in de heemtuin van Munstergeleen                 

 

Op zondag 21 november 2021 organiseren de natuurgidsen in opleiding van het IVN Westelijke Mijnstreek een ontdekkingstocht in de heemtuin van IVN Munstergeleen. De heemtuin ligt in het bos. De activiteit is bedoeld voor kinderen (en hun ouders of verzorgers). Er staan tal van activiteiten gepland zoals knutselen met natuurlijk materiaal, uilenballen uitpluizen, vogels herkennen en een activiteit met water. Er wordt een heuse heksensoep bereid en geserveerd.

 

Aanmelden kan via het e-mailadres van nel.houtenbos@live.com. De dag begint om 11.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Wie zich aanmeldt, krijgt een tijdslot toebedeeld voor het begin van de ontdekkingstocht tussen 11.00 uur en 13.00 uur.

 

Wie met de auto komt, kan parkeren aan de rand van Munstergeleen in de buurt van Hanswinkel en Heijdenpad. Bij regenachtig weer kan het modderig en nat zijn in het bos en in de Heemtuin. Zorg voor degelijk schoeisel en passende kleding. De activiteit is zowel voor kinderen van leden als voor niet-leden van het IVN bestemd.

Algemene informatie

zondag 21 november 2021 - 11:00 tot 15:00
Locatie: 
Heemtuin IVN Munstergeleen
Nederland
Contactpersoon: