Film: Onder het Maaiveld (vol)

Let op: deze filmavond is uitverkocht! Aanmelden is niet meer mogelijk

Exclusieve vertoning van de film Onder het Maaiveld die de ongeziene wereld onder onze voeten laat zien.

Wist je dat een theelepeltje grond meer levende organismen bevat dan dat er mensen op aarde leven? Het bodemleven is heel belangrijk voor ons mensen, maar toch weten we bar weinig over dat ondergrondse leven.

De film onder het maaiveld gemaakt door EMS films (de makers van o.a. Holland natuur in de Delta de film die we vorig jaar november vertoonden) brengt daar verandering in.

De film is dit jaar geïntroduceerd in de Nederlandse bioscopen. We zijn blij dat we deze film in november al in Borger kunnen vertonen. Omdat het belang van deze film zo groot is en eigenlijk alle IVN-ers hem gezien moeten hebben bieden wij aan IVN leden de film gratis aan. Alleen een bijdrage voor zaalhuur/koffie wordt in rekening gebracht. Voor niet leden geldt eveneens een gereduceerde prijs.

Onder het Maaiveld neemt de kijker mee op een fascinerende ondergrondse reis waar juist de kleine en microscopische wereld van onze bodem tot leven wordt gebracht. Verwondering en inspiratie staan daarbij centraal.

De trailer van de film vinden jullie hier

 

Deze film is verbonden aan het programma Onder het Maaiveld, een driejarig project van IUCN NL, De Vlinderstichting, het Nederlands Instituut voor Ecologie  en Wageningen University & Research (WUR). Samen werken zij aan een structurele verandering in de omgang met de bodem, die herstel van het bodemleven mogelijk maakt en het bodemleven op waarde schat. Het programma Onder het Maaiveld wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

 

Aanvang 20.00 uur. Inloop voor koffie/thee vanaf 19.30 uur

 

 

 

 

onder het maaiveld
Waar
Hunebedcentrum
Hunebedstraat 27
9531 JV Borger
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: IVN leden € 5 euro. Niet leden € 7,50
  • Aanmelden verplicht: Ja

Activiteitencommissie

Borger-Odoorn

Ontdek meer over

Deel deze pagina