Borger-Odoorn
Natuur
Vanaf
zondag08okt201711:00

Herfstwandeling met lunch

onder leiding van Geert de Vries

We bezoeken achtereenvolgens drie natuurgebieden, te weten het bosgebied Exloërkijl, een sparrenbos in de boswachterij Exloo en het Molenveld/Odoornerdennen. De lunch gebruiken we onderweg (zelf brood en drinken meenemen!). 

Natuurkenner en fotograaf Geert de Vries laat ons zien hoe de natuur zich in de herfst voorbereid op de winter. Uiteraard maken we vooral kennis met paddenstoelen die onlosmakelijk met de herfst zijn verbonden. Maar er is veel meer te beleven in de bossen. Het thema van de wandeling is herfst maar Geert kennende zal hij ons ook laten kennismaken met heel andere facetten van de natuur in een herfstbos. Voor wandelingen met Geert bestaat altijd veel belangstelling. Er kunnen maximaal 25 personen mee. Leden krijgen als eerste gelegenheid om in te tekenen op deze wandeling. Dus tijdig aanmelden!

Omdat de parkeerruimte beperkt is en tussentijdse verplaatsing met zo weinig mogelijk auto’s gewenst is wordt de deelnemerslijst voor aanvang van de excursie met iedereen gedeeld. We kunnen dan wellicht regelen dat de auto’s zo veel mogelijk volledig bezet naar het startpunt rijden.

Algemene informatie

zondag 8 oktober 2017 - 11:00 tot 15:00
Locatie: 
Startpunt parkeerplaats Exloërkijl
Exloërkijl-Zuid
2e Exloërmond
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image