Borger-Odoorn
Natuur
Op
zaterdag28mei202210:00

Excursie met als thema

‘Beleef de natuur en voel je ermee verbonden’ met natuurgidsen Marieke en Diana

Tijdens het leven van alledag worden we veelal omgeven door beton en asfalt. We brengen een groot deel van de dag binnenshuis door, zitten achter de computer, op kantoor en worden opgeslokt door ons werk. Wil je hier even aan ontsnappen? Je laten verwonderen door de natuur? Ga dan mee op excursie met Diana en Marieke.

Ons startpunt voor deze bijzondere excursie is bij ’t Ven in Eesergroen. Dit is een mooi bosgebied waarin ook een pingoruïne ligt. Tijdens de excursie van twee uur gaan we verschillende zintuigen ervaren. We beleven de natuur hierdoor op een andere manier dan gebruikelijk. Er ontstaat immers een bijzondere verbinding met de omgeving waarin je bent. We sluiten de excursie af met een lekkere kom soep.

Tijdens de tocht is het de bedoeling dat telefoons op stil worden gezet. Afleiding van buitenaf moeten worden voorkomen. De zintuigen worden aangezet om zo nauw mogelijk in contact te komen met de natuur.

Wil jij ook mee om op een andere manier kennis maken met de natuur?
Je zintuigen te laten spreken en verbinding te ervaren? Meld je dan snel aan.
Overige informatie volgt na inschrijving.

Algemene informatie

zaterdag 28 mei 2022 - 10:00 tot 12:00
Locatie: 
Eesergroen
Nederland
Extra Informatie: 

Maximum aantal deelnemers 10, aanmelden voor leden is noodzakelijk voor 20 mei, daarna is iedereen welkom als er nog plek is.

Contactpersoon: 
Google Maps image