Sterwandeling 20 september 2015

Zondag 20 september organiseert het IVN Bocholtz-Simpelveld de jaarlijks terugkerende “Sterwandeling”. Deze wandeling wordt dan georganiseerd door

een lokale IVN afdeling die aangesloten is bij het IVN regio Maas en Mergelland. Diverse IVN afdelingen vertrekken op verschillende punten voor een wandeling naar Simpelveld.

Wilt u met uw afdeling deelnemen aan de sterwandeling, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten. Vermeld bij de aanmelding wie contactpersoon voor uw afdeling is (naam en mobielnummer). Dit kan via een email ivnbocholtzsimpelveld@gmail.com of telefoontje naar de heer Kockelkoren, telefoon: 06-39098022. 

U wordt allen verwacht tussen 12:00 en 13:00 uur in De Rode Beuk, gelegen Kloosterstraat 57, 6369 AB Simpelveld (tegenover het voormalig zusterklooster).

Bij aankomst wordt u een kop soep en een stuk vlaai met koffie aangeboden.

Hier wordt een presentatie gegeven van de kloostergeschiedenis d.m.v. foto’s.

Om ca 13:30 uur kunt u aan een ommetje met gids van ca 1 uur deelnemen met als thema “Simpelveld Kloosterstedje”. Wat is er aan natuur/cultuur nog te zien/beleven in de omgeving van de kloosters.

Op zondagmorgen 20 september dient de contactpersoon vóór 11 uur aan te geven met hoeveel personen hij/zij naar Simpelveld komt, zodat er voldoende soep en vlaai is. U kunt het aantal deelnemers doorgeven op 06-39098022. Dan ook graag, als dit mogelijk is, aangeven met hoeveel personen u deelneemt aan het ommetje.

Voor meer inlichtingen kunt u ons mailen of bellen.

Wij, het IVN Bocholtz-Simpelveld verheugen zich u te mogen begroeten.

Met de vriendelijke groeten,

Bestuur IVN Bocholtz-Simpelveld