Stuurt u de (klein)kinderen ook zo graag het bos in ?

IVN Best helpt u hier graag een handje bij ! Indien u het kind aanmeldt als jeugdlid, dan ontvangt u een welkomstgeschenk voor het nieuwe lid.  Dit kunt u gebruiken om het lidmaatschap te overhandigen op een verjaardag, of een andere feestelijke gelegenheid. U geeft iets tastbaars en tegelijk een jaar lang lidmaatschap van het jeugd-IVN. Voor 8 tot 13 jarigen krijgt u het “Doe-boek voor Groene Woudlopers”, boven die leeftijd een handig linnen rugzakje. Voor ieder opgegeven nieuw jeugdlid krijgt u natuurlijk een eigen welkomstgeschenk.

Vul het aanmeldformulier in om uw (klein)kind aan te melden.

Voor alle informatie over het jeugd-IVN en de activiteiten kijk bij Werkgroep Jeugd.

Bij binnenkomst van uw aanmelding wordt de gelukkige meteen lid en kan meedoen met de activiteiten in de natuur in Best; betaling van het lidmaatschap door u vindt plaats in de loop van 2017. Aan het eind van dat jaar kan worden aangegeven of het jeugdlid al of niet lid blijft. De contributie voor leden tot 21 jaar is 11,00 per kalenderjaar, waarbij het jeugdlid ook 4x per jaar ons Seizoenblad ontvangt.

Aanmelding van jeugdleden kan via de website of per telefoon (0499-390323) bij Marijke Abrahams, de secretaris van de vereniging.

 

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Nationaal Landschap Het Groene Woud