IVN Routes app

De IVN Routes app is ontwikkeld om nog meer mensen te laten genieten van natuur in Nederland. De app biedt een flinke verzameling wandel- en fietstochten die uitgezet zijn door IVN-vrijwilligers. Dat betekent: niet alleen een mooie tocht, maar ook volop wetenswaardigheden onderweg.

Met de IVN Routes app heb je altijd meer dan 450 wandelingen, fietsroutes en meerdaagse trektochten én een digitale natuurgids op zak. En elke maand komen er nieuwe wandelingen bij. Deze app is beschikbaar in iOS en voor Android, gratis te downloaden in Apple store en Google Playstore.

Alle IVN Routes zijn offline te gebruiken nadat de route is gedownload. Via het zoekscherm kun je een route zoeken aan de hand van diverse criteria. Zo zijn er routes voor onder andere kinderen en ouderen en kan er gezocht worden op verschillende onderwerpen zoals stadsroutes, paddenstoelen en of strandroutes.

Samen met vrijwilligers van afdelingen door het hele land is de app IVN Routes gerealiseerd. Gemaakt door natuurvrijwilligers voor natuurliefhebbers.

Routes rond Best

Rond Best zijn op deze app de Best Bijzonder ! Natuurwandelingen te vinden.

Locatie gebruik IVN routes app en uw privacy

De IVN routes app gebruikt gps locatie in de achtergrond, ook als de app niet draait, met als doel je te informeren wanneer je in de buurt bent van een routepunt.

De app houdt uw actuele locatie gegevens niet bij, behalve wanneer je daadwerkelijk een individueel routepunt opent tijdens een wandeling of een route downloadt. Dan slaat de app een niet-tot-jouw-persoon herleidbaar statistisch datapunt op voor analyse van het gebruik van de app, alsmede het doorvoeren van mogelijke verbeteringen.