Best
Duurzaamheid
vrijdag11okt2019

Natuurlijk bewust

Samen met IVN BestSVO Vakopleiding FoodDe Tuin van Best, Plus Ton Henst, Plus Erwin Kenter en Dutch Cuisine organiseert Best Duurzaam de 2e proeverij Natuurlijk Bewust.
Leerlingen van de SVO Vakopleiding Food zijn uitgedaagd door Ton Henst om vegetarisch/veganistische kant-en-klaar maaltijden te ontwerpen voor het assortiment van zijn Plus Supermarkt. In een vijftal leuke workshops van SVO en chef Bas Cloo van Dutch Cuisine, kunnen we dan meedoen en mee-eten en uiteraard vormen we ook de stemmen van de Publieksjury. Je hoeft dus thuis niet te koken en leert een heleboel. Duurzaam, lekker, leerzaam en gezond! De recepten krijg je mee en ook een goodybag vol inspiratie. 

Datum: 30 oktober
Tijd: 17:00 -21:00 uur
Plaats: bij SVO, De Dieze 28
Reserveer uw kaartje snel bij Plus Ton Henst en Plus Erwin Kenter à € 5,- p.p.