Leider bij het Jeugd IVN! Iets voor jou?

Heb je enige kennis van de natuur? Spreekt het buiten zijn je aan? Wil je graag met kinderen werken? Kun je samen met anderen een thema uitwerken voor de jeugdleden? Is het werken in teamverband iets voor jou? Is het antwoord op meerdere vragen ja, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wie zijn wij?

De jeugdleiders en de jeugdleden van IVN Best gaan elke derde zaterdag van de maand op pad om poelen schoon te maken, vleermuiskasten op te hangen, de zwaluwwand te onderhouden, wilgen te knotten, de hei op te schonen, enz. enz. Ook is er tijd om in de natuur rond te kijken en te luisteren naar de verhalen over natuur. We vertrekken ’s morgens om 9.00 uur vanaf de IVN locatie naar de natuurgebieden in en om Best. Om ongeveer 12.00 uur zijn we weer terug. We hebben dringend behoefte aan nieuwe jeugdleiders, omdat er leiders gestopt zijn of per 1 januari gaan stoppen in verband met persoonlijke omstandigheden. Deze lege plaatsen willen we graag opvullen, maar het liefst willen we over nog meer jeugdleiders beschikken. Dan zijn we in staat om de huidige en de nieuwe jeugdleden op te vangen en te begeleiden. En kunnen we bepaalde thema’s met meer diepgang uitwerken. Als we met meer leiders zijn, kunnen we de taken verdelen, hoeven we niet altijd allemaal aanwezig te zijn en wordt het voor elke leider minder belastend.

Meer weten?

Is je interesse gewekt? Wil je meer informatie? Neem contact op met de coördinator van de jeugdwerkgroep, Marco Renes. Telefonisch: 06-52318841 of per e-mail: mrenes@onsbrabantnet.nl. In een persoonlijk gesprek met Marco kunnen nadere afspraken gemaakt worden over de verdere gang van zaken.
 
Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Maar daarvoor hebben we nu leiders nodig!