Ledendag 22 april

Voor leden, huisleden en jeugdleden

Aanmelden 

Wie en wat

Ben jij bekend met de activiteiten van IVN Best en ken je de leden? Weet je welke werkgroepen er allemaal actief zijn? IVN Best en zijn werkgroepen staan te popelen om hun kennis, kunde en ervaring met jou te delen. Zij willen laten zien hoe ze de natuur een plek geven in het hart, het hoofd en de handen van de leden. Daarom organiseren wij een bijzondere ledendag: gezellig, leerzaam, actief, betrokken, voor ieder wat wils en divers.

Hartelijk welkom

Het bestuur van IVN Best nodigt je daarom van harte uit voor deze ledendag op zondag 22 april 2018 bij Campus Westerwind, Hoge Vleutweg 7 in Best. De voorbereidingen zijn in volle gang om de uitgangspunten vorm te geven onder het motto:

                                Groen moet!

Het programma

Het bestuur verwacht je om 13.30 uur voor de opening door de voorzitter. Uiteraard met koffie/thee/fris en iets lekkers.

Vanaf 14.00 uur verzorgen alle werkgroepen twee workshoprondes over hun werkzaamheden. Hiervoor moet je opgeven via het aanmeldformulier. We vragen je om voor 5 workshops in te schrijven, zodat we enige ruimte hebben bij de indeling. Deze indeling krijg je bij aankomst op Campus Westerwind uitgereikt, zodat je weet waar je verwacht wordt.

Rond 15.30 uur pauzeren we een half uurtje om op adem te komen en bij te kletsen met de andere leden. Hierna volgen weer twee workshopronden tot 17.30 uur. Daarna is het de hoogste tijd voor een hapje en een drankje.

Ter afsluiting ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een BBQ-buffet. Hiervoor vragen we je wel om je op te geven bij de aanmelding. Voor de BBQ vragen we een bijdrage van € 10,--. Bij de aanmelding te voldoen of via automatische incasso. Tijdens het eten word je op een ludieke manier vermaakt.

Het bestuur rekent op veel deelnemers. In verband met de voorbereidingen graag zo spoedig mogelijk aanmelden. Wij kijken samen met jou uit naar deze bijzondere IVN-dag.

Met vriendelijke groet,
Jan Ackermans, voorzitter IVN Best