Best
Insecten
Op
donderdag14okt202120:00

Insecten, groots in het klein - VOL

Lezing door Bjorn van Lieshout

Voor deze lezing geldt:

 • Maximaal 25 deelnemers
 • Bij de ingang van 't Tejaterke wordt uw corona QR-code en identiteitsbewijs gecontroleerd

Je hoort het de laatste jaren overal in het nieuws: Het gaat niet goed met de insecten. Ze gaan niet alleen achteruit in aantal, maar hele soorten verdwijnen uit Nederland. Deze lezing gaat niet op zoek naar de oorzaak, wijst geen schuldigen aan, maar kijkt naar de slachtoffers. Wat maakt insecten zo bijzonder en onmisbaar?
Bjorn van Lieshout kijkt niet naar insecten met het oog van een bioloog, maar door de lens van de camera. De wereld die hij ziet is een bijzondere plek van kleine wezens die in staat zijn tot grootse dingen. Tijdens deze lezing neemt hij je mee naar deze verborgen wereld. Aan de hand van prachtige foto’s toont hij de onmiskenbare schoonheid van deze kleine dieren en vertelt over alles wat hen zo bijzonder maakt. Het is een lezing over verwondering en passie.

Spreker: Bjorn van Lieshout
Buitenmens, die houdt van natuur, zijn kleine moestuin en van natuurfotografie. Sinds 2005 houdt hij zich bezig met natuurfotografie en dan met name van kleine dieren, bloemen en af en toe landschappen. Regelmatig verschijnen zijn foto’s en artikelen op websites, in magazines en boeken.
In juni 2019 heeft hij de 2-jarige opleiding tot IVN-natuurgids afgerond.

  Algemene informatie

  donderdag 14 oktober 2021 - 20:00 tot 22:00
  Locatie: 
  't Tejaterke
  Max de Bossustraat 1
  Best
  Extra Informatie: 

  Kosten: gratis voor IVN-leden en € 2,50 voor niet-leden

  Google Maps image