Best
IVN
Vanaf
zaterdag14okt201714:00

Foto-expositie, 14 en 15 oktober

Op 14 en 15 oktober 2017 is er in ‘t Tejaterke in Best een foto-expositie te bewonderen van de natuurfotowerkgroep van IVN Best. Op beide dagen kunt u van 14.00 tot 17.00 uur komen kijken.

Sinds 2013 heeft IVN Best een natuurfotowerkgroep. Deze werkgroep heeft als doel het plezier in het maken van foto's in de natuur samen te delen. Daarnaast wil zij de schoonheid van de natuur zichtbaar maken voor zoveel mogelijk mensen. Het IVN Best werkt, ook op deze manier, mee aan een duurzame samenleving. Zij is ervan overtuigd dat door mensen in aanraking te brengen met de natuur, zij zich meer bewust worden van de waarden hiervan.

IVN Best zet zich al 45 jaar in voor een gezonder milieu en een schonere natuur. Zij doet dit door middel van allerlei activiteiten, uitgevoerd door diverse werkgroepen. Bekend zijn de maandelijkse natuurwandelingen, de lezingen en het scholenwerk voor alle basisscholen in Best.

De natuurfotowerkgroep komt om de 8 weken bijeen rond een of ander onderwerp en om elkaars foto's te bekijken en te waarderen. Iedere tweede zondagmorgen van de maand trekken een aantal natuurfotografen samen de natuur in om foto's te maken. Zo leren de leden van elkaar en werken zij toe naar een betere kwaliteit.

De fotowerkgroep bestaat nu 4 jaar en heeft haar clubavonden in ‘t Tejaterke.

Redenen genoeg om, vanuit deze locatie, de Bestse bevolking, op een fotografische manier, te laten zien hoe mooi de natuur van Best en omgeving is.

De werkgroep nodigt iedereen uit om op 14 en 15 oktober, in ‘t Tejaterke, haar foto-expositie te komen bewonderen tussen 14.00 en 17.00 uur.

Algemene informatie

zaterdag 14 oktober 2017 - 14:00 tot 17:00
Locatie: 
Max de Bossustraat 1
Best
Google Maps image