Best
Natuur in de Buurt
Op
dinsdag19apr202213:30

Best-kort-voorjaarswandeling - Aanmelden

Aanmelden via het aanmeldformulier

Jaarlijks biedt IVN Best vier Best-Kort-wandelingen aan. U krijgt dan de kans om met een IVN gids èn iemand die meeloopt als begeleiding de natuur in te gaan.

Deze wandeling is vooral bedoeld voor mensen die liever niet alleen wandelen en/of die graag wandelen onder begeleiding. Het tempo ligt niet hoog en de wandeling voert over goed begaanbare paden. De afstand van elke wandeling is ongeveer 3 kilometer en wordt in 1,5 uur afgelegd, met zo mogelijk een rustmoment onderweg. De begeleiding van de wandeling is in handen van Cor Karsemakers, IVN-gids en Els Maris

Ieder seizoen begint de Best-Kort-wandeling vanuit een andere startplaats. Dit zijn: BestZOO, ’t Boshuys en Herberg De Schutskuil, zodat u in de loop der jaren steeds in een ander seizoen in een bepaald gebied loopt.

Na afloop van elke wandeling wordt er iets gedronken met elkaar, maar dat is niet verplicht.

Dat bewegen goed is voor iedereen, is inmiddels algemeen bekend. Dat natuur helend werkt, is bewezen. En om dat in gezelschap van anderen te doen, is gewoon gezellig. Probeer een keertje mee te lopen, u bent van harte welkom! Vormt het vervoer naar deze vertrekpunten een obstakel om mee te gaan, dan kunt u daarover contact opnemen met Els Maris: telefoon 06-30194631; e-mail elsfrijtersmaris@gmail.com.

Algemene informatie

dinsdag 19 april 2022 - 13:30 tot 15:30
Locatie: 
START: 't Boshuys
Sonseweg 39
Best
Extra Informatie: 

Kosten: gratis voor IVN-leden en € 2,50 voor niet-leden

Google Maps image