Lid Bernheze

 

Word lid!

Met jouw bijdrage kunnen we de natuur voor iedereen dichterbij brengen. Ook voor wie het niet vanzelfsprekend is, zoals ouderen, chronisch zieken en kinderen. IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Je bent lid voor € 24 per jaar.

 

De voordelen op een rij

Mens en Natuur is het magazine voor leden en relaties van IVN. Elk nummer staat boordevol interviews, reportages, praktische tips, nieuws en meer.

* 10% korting geldt niet voor boeken

Lid worden van IVN Bernheze betekent deelnemen in een actieve club mensen die houden van de natuur en daar graag over willen vertellen, kennis willen ontwikkelen en delen. Je sluit je aan bij een landelijke vereniging van circa 24.500 leden verdeeld over 170 afdelingen.

Als lid wordt je uitgenodigd mee te doen aan excursies, lezingen bij te wonen, landschapsonderhoud uit te voeren, cursussen te volgen en mee te helpen met diverse activiteiten. Naast het genieten willen we ook onze boodschap kwijt. Als IVN dragen we onze zorg uit voor natuur en milieu door een positief kritisch meedenkende houding.

Twee keer per jaar kunnen de leden op de ledenavond met elkaar de koers van de vereniging bespreken en bepalen. Daarnaast ontmoeten we elkaar tijdens de activiteiten waar het genieten en het beleven van de natuur en het landschap voorop staat.

Samen met onze vrijwilligers laten wij jong en oud beleven hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Zelf leren en doen staan daarbij altijd centraal. Wij willen voor iedereen de natuur dichterbij brengen. Ook voor wie het niet vanzelfsprekend is, zoals ouderen, chronisch zieken en kinderen. Jouw lidmaatschap helpt daarbij!

 

Voordelen op een rij

en.4x per jaar het tijdschrift Mens en Natuur

Mens en Natuur magazine

Tijdschrift Mens en Natuur

Mens en Natuur is het magazine voor leden en relaties van IVN. Elk nummer staat boordevol interviews, reportages, praktische tips, nieuws en meer. Kijk hier voor meer informatie.

Lange formulier

Geslacht(Vereist)
Vul hier de voorletters in van uw voornamen.
Geboortedatum(Vereist)
Als gewoon lid is uw bijdrage 24 euro per jaar. Als huisgenoot lid woont u samen met een gewoon lid. De bijdrage is dan 14 euro per jaar. Een jeugdlid is jonger dan 25 jaar. De bijdrage is 14 euro per jaar. Een donateur is geen lid van IVN. De bijdrage is minimaal 14 euro per jaar.
Ik meld me aan als:(Vereist)
Selecteer hier welk soort lid u wilt worden.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.