Bernheze
Landschap
maandag26nov2018

Ruimte voor mooi landschap

Sint-Michielsgestel in tekst en beeld

Genoot u ook zo van de uitbundige herfsttaferelen in onze gemeente? En realiseerde u zich nog eens extra wat een fraaie landschappen we in Sint-Michielsgestel toch hebben? Wij denken dat er dicht bij huis veel meer en gevarieerdere natuur te ontdekken valt dan de meeste mensen weten … èn dat er ruimte is voor nóg meer moois!

Natuurgroep Gestel besluit zijn 5e lustrumjaar op woensdagavond 12 december in De Huif, aanvang 20 uur, met de officiële presentatie van een bijzondere uitgave: ‘Groen Sint-Michielsgestel, van Aa tot Dommel’. In dit 76 bladzijdes tellende boekje, op groot formaat, staan tekst en beeld over waterlandschap, landgoederen en bos & heide, stuk voor stuk parels in en aan de randen van Sint-Michielsgestel. We hopen dat inwoners en bezoekers van onze gemeente hiermee nog meer oog krijgen voor het moois dat we binnen handbereik hebben. En ook eens een ‘kijkje bij de buren’ gaan nemen: aan de overkant van de Dommel, de Aa of het kanaal. Dit prachtige boekje, samengesteld door leden van Natuurgroep Gestel en uitgebracht door De Uitgeversgroep, is op deze jubileumavond voor zowel niet-leden als leden van Natuurgroep Gestel te koop voor maar € 5,- (winkeladviesprijs daarna € 9,95).

Tevens is voor deze bijzondere avond een mystery guest uitgenodigd. Deze ook buiten Brabant bekende persoon zal ons een groene spiegel voorhouden …

Vrij toegang voor leden en niet-leden (reserveren is niet noodzakelijk), tevens trakteren we op een warme of koude drank. Viert u met ons mee? 

Natuurgroep Gestel; zie ook www.natuurgroepgestel.nl