Bernheze
Beleid & Organisatie
donderdag08okt2020

IVN Bernheze doet mee met Rabo Clubsupport

Rabobank ClubsupportRabobank ClubsupportDe stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 gaat van start!

Stemmen
Leden van Rabobank Oss Bernheze brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Rabo App installeren

In de rij voor de kassa even snel je saldo aanvullen omdat je anders rood staat. Het kan in de Rabo App. Met de app heb je je bankzaken altijd bij de hand. Installeer de Rabo App op je telefoon of tablet.

De Rabo App downloaden

De Rabo App is geschikt voor telefoons en tablets met de besturingssystemen iOS en Android.

apple appstore Google play

Rabobank Clubsupport

Stem nu op jouw favoriete club of vereniging

 

Breng nu je stem uit op IVN Bernheze!

Jij beslist mee!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Breng nu je stem uit op IVN Bernheze!