Bernheze
Biodiversiteit
Op
dinsdag14mei201919:30

Oerfestival De Maashorst 2019

Orientatie bijeenkomst

Oerfestval De Maashorst 2019

Nieuw Oerfestival De Maashorst, iedereen kan meedoen

 

In 2018 vond de eerste editie van Oerfestival de Maashorst plaats. Een drukbezochte, oergezellige week met veel verschillende stoere en spannende activiteiten. Ook dit jaar wordt het Oerfestival gehouden. In de herfstvakantie van 13 t/m 20 oktober 2019. Op zondag 13 oktober is de grote festivaldag op Herperduin. Dit wordt een dag vol sport en spel in de natuur, maar ook met theater, muziek en lekker eten. Voor de andere dagen in die week is de organisatie weer op zoek naar beschikbare locaties voor de Oer-events en naar mensen of organisaties die op andere wijze willen bijdragen of meedoen.

 

Op dinsdag 14 mei vindt van 19.30 – 22.00 uur in D’n Oven, Verbindingsweg 1 in Zeeland een bijeenkomst plaats waarbij iedereen die aan wil sluiten bij dit initiatief welkom is. Het eerste deel van de avond is bedoeld om de ondernemers/verenigingen/organisaties in de Maashorstgemeenten te informeren over het Oerfestival. Het tweede gedeelte is bedoeld om activiteiten op te halen en iedereen de gelegenheid te geven om aan te sluiten bij een locatie/dag.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden via info@demaashorst.nl. Graag als onderwerp: Aanmelden interesse Oerfestival 2019 en in het bericht graag naam en adres van de belangstellende en met hoeveel personen hij/zij de informatiebijeenkomst bezoekt.

Algemene informatie

dinsdag 14 mei 2019 - 19:30 tot 22:00
Locatie: 
D’n Oven
Verbindingsweg 1
ZEELAND
Nederland
Google Maps image