Bernheze
Natuur
Op
woensdag21sep202220:00

Lezing Fotografie Mart Schel

Mart Schel een bevlogen fotograaf

Mart SchelFoto: Mart Schel

Een prachtige natuur fotopresentatie door Mart Schel, Scandinavië, Spanje en natuur rondom huis.

Op woensdag 21 september 2022 organiseert werkgroep Lezingen van IVN Bernheze een avond die in het teken staat van prachtige natuurfoto’s. Deze presentatie wordt verzorgd door Mart Schel, een ervaren natuurliefhebber die al meer dan 40 jaar prachtige foto’s maakt. Natuur in de breedste zin van het woord komt hierbij aan bod, vogels, insecten in binnen- en buitenland. Hij vertelt over zijn hobby en passie voor fotografie en natuur.

Mart Schel een bevlogen fotograaf

Mart is een echte natuurliefhebber en fotograaf. Hij woont in Middelrode en was nauw betrokken bij de oprichting, in 1986, bij de fotografie club “Natuur in beeld”. Een aantal van de ruim 20 leden, voornamelijk uit Oost-Brabant, hebben de afgelopen jaren nationale en internationale prijzen gewonnen. Regelmatig zijn de foto’s te zien in tijdschriften zoals; Vogels, Vlinders, Roots en Brabants Landschap en op exposities of bij presentaties.

Natuurfotografie kan niet zonder kennis van de natuur dus heeft Mart in de loop der jaren veel kennis en een grote collecties foto’s opgebouwd. Hij gaat met een zelfgebouwde camper op pad om te zoeken naar het perfecte plaatje en heeft bijna alle Europese landen bezocht om de mooiste plaatjes te schieten.

De avond zal zeer afwisselend zijn door 3 korte presentaties. Mart start met een foto serie over Scandinavië (Noorwegen, Zweden en Finland), daarop volgt Extremadura een regio in Spanje. Na de pauze sluiten we af met de serie; dagdromen, de natuur rondom huis.

Houdt u van natuur, fotografie of allebei dan bent u van harte op deze bijzondere avond.

Bijwonen van de fotopresentatie is gratis; Start lezing 20.00 uur en de zaal bij de Stuik in Vorstenbosch is open vanaf 19.45 uur. Een vrijwillige bijdrage  voor de IVN afdeling Bernheze wordt zeer op prijs gesteld. In de pauze is er gelegenheid om een koffie/thee of een drankje te kopen.

Algemene informatie

woensdag 21 september 2022 - 20:00 tot 22:00
Locatie: 
de Stuik, Multifunctionele accommodatie,
Schoolstraat 14
5476KK Vorstenbosch
Nederland
Google Maps image