Bernheze
Paddenstoelen
Op
zondag06nov202210:00

Beleef de Natuur

Wandel mee met de natuurgidsen van IVN Bernheze

Achter de berg

Zondag 6 November kun je meewandelen in de omgeving van het gebied "Achter de Berg" in Nistelrode. In het kader van "Beleef de natuur dicht bij huis", wandel je over de zandpaden door het bos, langs de voedselbosrand, de vijver, het oude zwembad en over de stuifduinenwal.

Onderweg kom je allerlei natuurverschijnselen tegen die bij het mooie jaargetijde van de herfst horen. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en is bijna vijf kilometer lang. Trek een paar stevige wandelschoenen aan want we gaan soms van de paden af om de natuur goed te bekijken. De wandeling is prima te doen voor alle leeftijden.

We starten om 10.00 uur vanaf het parkeerterrein voor ontmoetingsplek "De Nistel" aan de Piet Geersdijk 2 in NIstelrode. waar je na afloop een lekker kop koffie kunt drinken.

De wnadeling is toegankelijk voor validen, het terrein is niet geschikt voor rolstoelen/buggys. Honden mogen helaas niet mee. Je hoeft je niet aan te melden. De wandeling is gratis, maar een vrijwillige bijdrage aan het eind van de wandeling voor IVN Bernheze wordt op prijs gesteld.

Algemene informatie

zondag 6 november 2022 - 10:00 tot 12:00
Locatie: 
De Nistel
Piet Geersdijk 2
5388 VA NISTELRODE
Nederland
Google Maps image