Beekdaelen-Nuth
Natuur
Op
vrijdag05jul201920:00

Vliegendhert excursie

Op zoek naar het ikoon van Beekdaelen

Lezing en excursie Vliegendhert

Eerst een lezing over het korte zichtbare en lange onzichtbare leven van het vliegendhert in Dorpsbrouwerij de Maar, Maar, 2, Jabeek (parkeren mogelijk voor de kerk rechts in) In de pauze is er gelegenheid om o.a.zelfs, een hier gebrouwen, bier te gebruiken.

Daarna gaan we het gebied in. Aan jou om tijdens de wandeling, de kevers te vinden, als je ze niet ziet hoor je ze wel, en eventueel te fotograferen. We staan klaar voor je vragen!

Het vliegend hert is in de avond- en vroege nachturen actief. Kinderen zijn onder toezicht natuurlijk welkom. Gratis maar een bijdrage voor onze nieuwe IVN vereniging Beekdaelen-Onderbanken is zeer welkom. 

Uw gids:
Jos Vantilt

Algemene informatie

vrijdag 5 juli 2019 - 20:00 tot 23:59
Locatie: 
 Dorpsbrouwerij de Maar
Maar 2
6454 AM Jabeek
Nederland
Extra Informatie: 

Neem een zaklamp en eventueel een loep mee. Afsluiting van de wandeling rond 24 uur. Afkorten van de route is mogelijk. Bij storm, regen en/of kou houden de vliegende herten het voor gezien en vertonen zich niet. De aankondiging staat op de zustersite van IVN Beekdaelen afdeling Nuth. We zijn op zoek naar een webmaster! Meld je aan, je kunt het! En je hoeft het niet alleen te doen.

IVN afd. Beekdaelen-Onderbanken

Jos Vantilt, secretaris

Contactpersoon: 
Google Maps image