Beekdaelen-Nuth
Overig
Op
zaterdag03nov201809:30

Natuurwerkdag gaat niet door!

Handen uit de mouwen!

De natuurwerkdag gaat niet door!

Voor wie nog niet via de IVN-nieuwsbrief of op andere wijze geïnformeerd is. Zaterdag 3 nov. is weer landelijke Natuurwerkdag. Het IVN-Nuth organiseert dan activiteiten in de Hellebroeker Beemden.

In dit gebied zijn een aantal waardevolle elementen aanwezig die wel een handje hulp kunnen gebruiken. We richten ons op een oude boomgaard en een bloemrijk grasland. Beide worden vanaf de randen overwoekerd door struikgewas, opschietende bomen en braamstruweel. Na enkele jaren hier gewerkt te hebben ziet het geheel er al weer heel aardig uit,  maar klaar zijn we zeker niet. Op de foto staan een paar fruitbomen die we in de lente geplant hebben.

We starten om 9.30 en om 13:00 wordt de activiteit beëindigd. De plaats van samenkomst is Spoorstraat 72 te Nuth, voor het scoutinggebouw.

Algemene informatie

zaterdag 3 november 2018 - 09:30 tot 13:00
Locatie: 
Hellebroeker Beemden
Spoorstraat 72
Nuth
Nederland
Extra Informatie: 

Neem eigen gereedschap mee als je dat hebt; stevige schoenen (of laarzen) en handschoenen zijn zeker aan te bevelen. De activiteit is onder begeleiding van ouders ook geschikt voor kinderen. Uiteraard staat deze werkdag ook open voor niet-IVNleden, breng dus gerust familie, buren en anderen mee, we maken er een gezellige werkdag van!

Contactpersoon: 
Google Maps image