Beekdaelen-Nuth
Landschap
Op
donderdag16jul202019:00

Donderdagavondwandeling Wijnandsrade

zomeravondkuiers

Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Aanmelden niet meer mogelijk.

We gaan het proberen! Hoewel we te maken hebben met restricties vanwege corona (denk o.a. aan anderhalve meter) wil IVN Nuth de traditie weer oppakken. Deze wandeling is een try-out  en kan vervolg krijgen.

We wandelen door het driestromenland waar Wijnandsrade, de Wijnandsraderbeek, de Hulsbergerbeek en de Bissebeek deel van uitmaken. Onze tocht begint bij een Lourdesgrot en een motte. We wandelen door holle wegen, dassenburchten en hellingbossen. We doorkruisen een agrarisch landschap, dat deel het landschap is dat bij kasteel Wijnandsrade hoort. We laten ons verrassen door hetgeen we zien en de gidsen ons vertellen. 

Ga je ook mee? Dan zie ik je graag donderdag 16 juli om 19.00 uur op de parkeerplaats bij de kerk van Wijnandsrade. Denk aan goed schoeisel en lange broek. Zowel leden als niet-leden zijn welkom.  Graag aanmelden voor 13 juli op ivnnuth@gmail.com.

Uw gids:
Frank van Puyvelde
Landschapsgids en Maasambassadeur

Algemene informatie

maandag 6 juli 2020 - 18:34
Locatie: 
Parkeerplaats Kerk Wijnandsrade
Opfergeltstraat 5
6363 BW Wijnandsrade
Nederland
Extra Informatie: 

Graag aanmelden voor 13 juli op ivnnuth@gmail.com. Vanwege de coronaregels moeten we uw naam, adres en telefoonnummer vragen en noteren. We zouden het dan ook erg prettig vinden als u die gegevens al vermeld in de aanmeldingsmail. Ook het aantal deelnemers is beperkt. Voor meer dan 15 wandelaars is geen ruimte.

Contactpersoon: 
Google Maps image