Beekdaelen-Nuth
Natuur in de Buurt
Op
woensdag21aug201919:00

De vijfde zomeravond kuier

Kennismaken met Nuth in vijf Beekda(e)len

Per 1 januari is de gemeente Nuth opgegaan in de nieuwe gemeente Beekdaelen. Dit is niet alleen een goed moment om de band van de inwoners van de oude gemeente Nuth met hun omgeving te versterken. Het is ook een goed moment om inwoners van de oude gemeenten Onderbanken en Schinnen, gemeenteraadsleden en de nieuwe burgemeester te laten kennismaken met Nuth.  Vandaar dat IVN Nuth de traditie van de zomeravondwandelingen weer opneemt. We gaan vijf woensdagavonden wandelen door landschappen die zijn gevormd door rivieren en beken, weer en wind, mens en dier. We lopen door beekdalen en holle wegen en worden wellicht verrast door de mooie natuur, landschapselementen, boerderijen, vergezichten en verhalen over verdwenen gebouwen. Kortom een mix van natuur, cultuur en (cultuur)historie.

De laatste wandeling is rond Wijnandsrade. Het dorp van de motte, het kasteel, de MierenPater, het vliegend hert en nog veel, veel meer. Laat je verrassen!

Uw gids:
Frank van Puyvelde
Landschapsgids en Maasambassadeur

Algemene informatie

woensdag 21 augustus 2019 - 19:00 tot 21:15
Locatie: 
Kerk Wijnandsrade
Opfergeltstraat 3
6363BW Wijnandsrade
Nederland
Extra Informatie: 

Ga je ook mee? Dan zie ik je graag woensdag 21 augustus om 19.00 uur parkeerplaats bij kerk Wijnandsrade Opfergeltstraat 3 6363 BW Wijnandsrade. Denk aan goed schoeisel en lange broek.

Contactpersoon: 
Google Maps image