Zomerwandeling Landgoed Appel

Wij willen u meenemen door een gebied vol verrassingen en met een rijk cultuurhistorisch verleden, genaamd Appel. In dit gebied is een grote afwisseling van landschappen te zien die in de loop van de eeuwen zijn ontstaan door de mens. Doordat het landschap van Appel zo afwisselend is, zijn er dus ook vele soorten planten en dieren te vinden. Wij nodigen u uit om met ons op zoek te gaan naar gewone, maar ook zeldzame planten, vogels, dieren en insecten. Laat u verrassen, het verrast ons ook nog elke keer weer.

U wordt uitgenodigd om met deze afwisselende wandeling mee te gaan.

Het verzamelpunt voor vertrek van de wandeling is om 08:45 uur vanaf Bethabara, V.d. Berglaan in Voorthuizen. De start van de wandeling is om 09:00 uur bij de parkeerplaats Schoenlapperweg/Akkerweg.

De gidsen zijn Sylvia van den Hazel en Bas van de Kuilen.

Voor meer informatie: telefoonnummer 06 248 347 74 of  06 343 435 01

per e-mail: tvdhazel@solcon.nl of b.vandekuilen@barneveld.nl. Opgeven vooraf is niet nodig.

De wandeling is voor leden, donateurs en kinderen tot 12 jaar gratis. Niet-leden betalen € 3,50 per persoon, maar kunnen zich ook ter plekke opgeven als lid of donateur (en zo ook aan de andere excursies gratis deelnemen). Hiervoor is een formulier bij de gids aanwezig.

Graag tot 17 juni aanstaande!

Waar
Bethabara
Van Den Berglaan 79
3781 GE Voorthuizen
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: De wandeling is voor leden, donateurs en kinderen tot 12 jaar gratis. Niet-leden betalen € 3,50 per persoon, maar kunnen zich ook ter plekke opgeven als lid of donateur (en zo ook aan de andere excursies gratis deelnemen). Hiervoor is een formulier bij de gids aanwezig.
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina