Barneveld
Landschap
Op
zaterdag21mrt202009:45

Voorjaarswandeling Landgoed Hell

BARNEVELD/PUTTEN – Op zaterdag 21 maart organiseert IVN Barneveld een voorjaarswandeling over het prachtige landgoed Hell. Wie het leuk vindt om in een landschap te wandelen dat aan vroegere eeuwen doet denken moet zeker meegaan!

Landgoed Hell ligt tussen Nijkerk en Putten en is genoemd naar de ruim 400 jaar oude boerderij Groot Hell. We wandelen langs oude boerderijen, glooi-ende akkers, schaapskooien en houtwallen. Door het landgoed kronkelen verschillende beken.

De lente is begonnen en we gaan op zoek naar voorjaarsbloeiers, voorjaars-zang van vogels en sporen van das en ree. Met een beetje geluk zien we een ree. Kortom er is veel te genieten in dit prachtige, goed bewaard geble-ven, oude cultuurlandschap.

Advies: trek waterdichte schoenen aan, want op sommige plaatsen kan het nat en modderig zijn. Ook een verrekijker meenemen is aan te raden. Ver-trek: om 9.45 uur vanaf het parkeerterrein bij Bethabara, Van den Berglaan 79 in Voorthuizen. 
   
De gidsen zijn Cor de Bruin en Grietje Stitselaar.

De wandeling is voor donateurs, leden en kinderen gratis. Niet-leden betalen € 3,50 per persoon, maar kunnen zich ook ter plekke opgeven als lid of donateur (en zo ook de andere excursies gratis deelnemen). Hiervoor is een formulier bij de gidsen aanwezig. Voor meer informatie:   06 50979189 (Cor) of 06 25475040 (Grietje) en kijk ook op ww.ivn.nl/barneveld.  
 

Algemene informatie

zaterdag 21 maart 2020 - 09:45