Barneveld
IVN
Vanaf
maandag22mei201720:30

Rabobank Clubkas Actie

Stem op het IVN!

Het IVN doet ook dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Breng twee stemmen uit op het IVN: hoe meer stemmen, hoe meer geld de afdeling kan besteden aan goede groene lokale doelen. 

Jaarlijks stelt de Rabobank via de Rabobank Clubkas Campagne een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.

Wie kunnen stemmen? Leden van de Rabobank ontvangen per e-mail een unieke code waarmee ze in de periode van 22 mei tot en met 6 juni 2017 kunnen stemmen via de stemsite. Ieder lid mag vijf keer stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging.

Alleen leden van Rabobank Gelderse Vallei mogen stemmen.

Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 mei 2017 lid worden en meestemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/lokale-bank/gelderse-vallei

Algemene informatie

maandag 22 mei 2017 - 20:30 tot dinsdag 6 juni 2017 - 20:30