Baarlo-Maasbree
Natuur
Op
zondag30dec201813:30

Winterwandeling

Op zondag 30 december vindt de jaarlijkse winterwandeling plaats.

We starten om 13.30 uur vanaf de Blokhut van Jong Nederland in het Kuukven.

We lopen vanaf de blokhut door het bos naar het nieuwe kapelletje en buigen dan rechtsaf richting de weg door De Meeren. Die steken we over en door het buitengebied van Baarlo lopen we uiteindelijk een stuk langs de Kwistbeek en zien we de sporen van de bever.
Vervolgens gaan we door het bos waar de Leidse geologen op zoek zijn naar de geheimen van de grafheuvels uit de bronstijd.

Uiteindelijk komen we weer bij de startplaats en dan gaan we met z’n allen richting Chateau de Raay voor koffie/thee met een lekker stukje vlaai. Voor onze leden is deze consumptie gratis, niet-leden betalen als bijdrage € 6,00. In verband met de voorbereidingen is het nodig dat u zich van te voren aanmeldt voor deze activiteit. U kunt dit doen tot en met 26 december bij Els van Knippenberg.
Telefoon: (077) 4772315 of via e-mail: elsvanknippenberg@live.nl

Wilt u niet wandelen maar wel gezellig samen koffie drinken? Dan kunt u om 15.30 uur aansluiten bij de wandelaars bij Chateau de Raay. Ook dan dient u zich even aan te melden, indien nodig zorgen wij voor vervoer. Het bestuur wenst iedereen een gezellige middag toe!

Algemene informatie

zondag 30 december 2018 - 13:30 tot 17:00
Locatie: 
Blokhut van Jong Nederland in Baarlo
Koeberg 1
5991 NH Baarlo
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image