Zandlopers

De Zandlopers is een groep jong-volwassenen, in de leeftijd van 18-40 jaar met een brede interesse in natuur en daardoor een diversiteit aan activiteiten. Juist de wisselende activiteiten en interesses maakt het verschil met de andere werkgroepen binnen de afdeling Asten-Someren.

In tegenstelling tot de andere werkgroepen organiseren we niet iedere maand een bijeenkomst. Dat is bijna onmogelijk met ons drukke sociale leven. Gemiddeld prikken we eens in de één à twee maanden een datum om bijvoorbeeld een wandeling te maken door een natuurgebied of onze algemene kennis te verhogen en/of gezellig samen buiten te zijn. Iedere activiteit heeft een educatief thema en wordt door (tenminste) één van de leden voorbereid en begeleid.

Na afloop nemen we nog graag even de tijd om even gezellig bij te buurten, meestal onder het genot van een lekker (plaatselijk) biertje of een heerlijke beker warme chocolademelk.

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt en heb je zin om een keer met ons mee te gaan? Schroom niet en bel vrijblijvend met één van onderstaande personen.

Sanne Timmermans 06 - 1443 3451 email
Pieter Heesakkers 06 - 4229 4047 email

Je bent van harte welkom.