Senioren

Gezellig samen met anderen actief zijn, lekker buiten in de natuur, en daar ook nog iets van opsteken? Dat kan u overkomen als u deelneemt aan de seniorengroep van het IVN. Meestal gaan we gezamenlijk wandelen (4 á 5 kilometer), met natuur of cultuuhistorie als onderwerp. Afgelopen jaar hebben we bijvoorbeeld een wandeling gemaakt door de Deurnesche Peel, een fietstocht over de Strabrechtsche heide en een bezoek gebracht aan een ecologische tuin. Maar natuurlijk is er voldoende tijd om gewoon eens gezellig te buurten over van alles en nog wat.

De seniorengroep gaat tweemaal per maand op pad. Een keer op een dinsdagochtend (4e dinsdag v.d. maand) en nog een keer op een woensdagmiddag (2e woensdag v.d. maand). Om deel te nemen hoeft u geen lid te zijn van het IVN Asten-Someren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

De heer J. van Zanten 0493 - 493 827 email
De heer F. van Houts 0493 - 311 789 email

Inmiddels zijn de regels omtrent het COVID-19 virus een klein beetje versoepeld en heeft iedereen behoefte om het veilige huis steeds vaker te verlaten. De resulteert momenteel in een verhoging van het aantal besmettingen, ten opzichte van juni/juli. Om jullie weer een kans te geven om buiten te zijn is besloten om enkele activiteiten weer op te starten. Waarbij de maatregelen om besmetting en verspreiding te voorkomen in acht genomen dienen te worden.

De belangrijkste aanpassingen zijn:

  • Alleen wandelingen in de regio.
  • Geen samenkomst bij de Stulp maar bij de diverse vertrekpunten.
  • Daar starten we om 9:30 uur (dinsdagen) of 13:30 uur (woensdagen).
  • Bij de start van de wandeling noteren we naam en telefoonnummer van de deelnemers, deze lijst wordt na 14 dagen weer vernietigd.
  • Ook tijdens de wandeling hanteren we de 1,5 meter regel.

Wandelprogramma Senioren 2020 - Coronaversie