Asten-Someren
IVN
dinsdag22dec2020

Nieuwjaarswens

Het jaar 2020 zal zeker in onze gedachten blijven als een jaar waarin Covid-19 ons doen en laten bepaalde. Waarin het virus wellicht ook een stempel heeft gedrukt op de gezondheid van U of Uw dierbaren. Hopelijk dan zonder al te ernstige gevolgen.

Voor onze vereniging was de impact groot. De meeste activiteiten konden niet doorgaan. En wat wel door ging vond plaats met beperkende regels of op individuele basis. Er was nauwelijks gelegenheid elkaar in verenigingsverband te ontmoeten. Daarmee is 2020 voor onze vereniging wel te zien als een verloren jaar. We hebben weinig aan educatie kunnen doen of anderen van de natuur leren genieten. Zeker voor jullie als degenen die altijd voorop staan en samen het kloppend hart van onze vereniging vormen moet dit teleurstellend zijn.

Helaas kan ook onze traditionele Nieuwjaar bijeenkomst dus ook niet door gaan. 

Maar uiteraard willen wij U en Uw dierbaren vanaf deze plaats een voorspoedig en vooral gezond 2021 wensen.

We speken hierbij de verwachting uit dat we in het nieuwe jaar weer terug kunnen keren naar de situatie dat we verlost zijn van beperkende maatregelen en we weer op een vertrouwde, menselijke wijze met elkaar om kunnen gaan. Zolang het nog niet zover is; veel sterkte!

Nieuwjaarswens 2020