Asten-Someren
Bloemen & Planten
donderdag21jun2018

Nederland zoemt

Het IVN organiseert dit najaar 24 cursussen over bijvriendelijk tuin- en groenonderhoud. De cursussen worden aangeboden in het kader van het project Nederland Zoemt, waarvan IVN partner is. In elke provincie vindt één cursus plaats voor vrijwilligers en één voor gemeenteambtenaren. De inschrijving voor de cursussen is nu gestart.

De cursus voor vrijwilligers en geïnteresseerden heet ‘Laat jouw buurt zoemen’. De cursus is voor iedereen die zich bezighouden met bijen, insecten, tuinieren, wijkinitiatieven en/of groenonderhoud, maar ook andere geïnteresseerden die actief willen worden op het vlak van bijvriendelijk groen zijn welkom. Deelname kost slechts 35,- (inclusief cursusreader) door de subsidie vanuit Nederland Zoemt. Inschrijven kan via: Laat jouw buurt zoemen.

Meer informatie over de cursussen en het landelijke project Nederland Zoemt lees je in het nieuwsbericht ‘Cursussen over bijvriendelijk werken in elke provincie’. Bij vragen kun je mailen naar Titia Blanksma (t.blanksma@ivn.nl).