Asten-Someren
IVN
woensdag13apr2022

Jubilarissen gehuldigd

Op maandag 11 april vond de drukbezochte jaarvergadering plaats. 

Onze voorzitter Wim Steenbakkers constateerde dat na twee jaren met weinig activiteiten vanwege coronabeperkingen de vereniging weer volop actief is. 

Zo zijn de natuurbegeleiders weer actief op de basisscholen, verschillende cursussen zijn volgeboekt en worden lezingen, wandelingen en excursies weer georganiseerd. Hebt u ze gemist? Houdt de website in de gaten, in de toekomst worden weer diverse interessante lezingen, wandelingen en excursies georganiseerd

Ook is de vereniging actief betrokken bij projecten die worden uitgevoerd of in voorbereiding zijn zoals de herinrichting van het Aa-dal, de werkzaamheden in de Peel en een groot project over duurzaamheid voor de basisscholen.

Tijdens de vergadering zijn ook de jubilarissen over 2021 en 2022 gehuldigd.

In 2021 waren de volgende personen 40 jaar lid: De heren J. van den Boomen en H. van Osch en mevrouw R. Harel.

25 Jaar lid waren: de heren T. Verhallen, P. Driessen en mevrouw Lomans en de Haas-Aleman en 50 jaar lid de heer R. Onderstal.

In 2022 zijn de heren J. Bronneberg, J. v.d. Loo en J. Timmermans en mevrouw A. Elfrink 40 jaar lid en de heren C. v.d. Velden en M. Leenders en mevrouw M. Peeters-Snijders 25 jaar lid van het IVN.

De aanwezige jubilarissen ontvingen van de voorzitter onze IVN onderscheiding, een doos met bloemenzaad en een dankjewel voor hun inzet voor onze vereniging.