Multimedia

Zoveel moois in de natuur... een amateurfotograaf of-filmer kan daar niet zomaar aan voorbij lopen. Leden van de werkgroep Multimedia maken dan ook talloze foto's en films. De nadruk ligt op digitale fotografie. Maar het maken van films komt uiteraard ook aan de orde.

Regelmatig bezoekt de werkgroep een natuurgebied om vervolgens elkaars werk te besprekenen te bekijken. Dat leidt natuurlijk tot een uitwisseling van tips. Ook worden onderwerpen op het gebied van fotografie uitgediept. Denk daarbij aan het bewerken van foto's of macro-fotografie.

Daarnaast verzorgt de werkgroep avonden waar zowel eigen foto- als filmwerk als dat van derden wordt geresenteerd aan een breder publiek. Andere activiteiten zijn het maken van fotoseries voor de andere werkgroepen binnen het IVN en het digitaliseren van dia's. De werkgroep wil namelijk een fotoarchief aanleggen over de ontwikkeling van natuurgebieden in Asten en Someren.

Heb je interesse? Je bent van harte welkom om jouw foto's te laten zien. Informeer bij Ad Brouwers (tel. 0493 - 840 752) naar de eerste komende bijeenkomst. Mocht je vaker willen komen, dan kan je lid worden van de IVN-afdeling Asten-Someren en de werkgroep Multimedia.

Voor meer informatie. Neem contact op met:

Ad Brouwers 0493 - 840 752 email