Assen
(Moes)tuinen
Op
zaterdag05nov202209:30

Natuurwerkdag in de DCA-Tuin

Zaterdag 5 november neemt IVN Assen deel aan de landelijke Natuurwerkdag. We gaan die dag de DCA-tuin winterklaar maken zodat we in de wintermaanden geen onderhoud hebben. Meer over de werkzaamheden op 5 november kun je lezen via onderstaande link. Via de link kan je je ook aanmelden: https://www.natuurwerkdag.nl/klus/duurzaamheidscentrum-assen/2022-11-05.

Als je wilt meehelpen meld je dan aan via die site, dan houden we het aantal deelnemers bij. We beginnen ’s ochtends om 9.30 uur en stoppen om 12.00 uur. Koffie en thee staat klaar. Na 12.00 uur is er voor alle deelnemers een lunch in de Bosrandzaal.  Meld je tijdig aan om verzekerd te zijn van een plaatsje.

Na de lunch is er gelegenheid om de film The Biggest little Farm te zien. Een film over een koppel dat een dor en uitgeput stuk land koopt en daar een bloeiend zelfregulerend ecosysteem wil realiseren. Door de jaren heen ontdekken ze dat elk beestje en plantje zijn deel heeft in de natuur. Een prachtige film die diverse prijzen heeft gekregen.

Kun je ’s ochtends niet komen, maar wil je de film graag zien dan ben je welkom. Stuur dan een mail naar mij (ivn-assen@hotmail.com), dan weet ik hoeveel mensen er ’s middags zijn.

Pauwen DCA

Algemene informatie

zaterdag 5 november 2022 - 09:30
Locatie: 
DCA-Assen
Bosrand 2
Assen
Nederland
Extra Informatie: 

Aanmelden via: https://www.natuurwerkdag.nl/klus/duurzaamheidscentrum-assen/2022-11-05.

Contactpersoon: 
Google Maps image