Assen
Paddenstoelen
Vanaf
zondag25okt202010:00

Alternatieve Paddenstoelen bingo

Ga zelf in de buurt op pad met bingokaart!

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen heeft IVN-KNNV Assen besloten dat de paddenstoelenbingo op 25 oktober in het Asserbos niet doorgaat.

De bingokaart is wel beschikbaar via onze website om op eigen gelegenheid te gebruiken. De kaart en toelichting is hieronder te downloaden (.pdf) tot en met 1 november:

IVN-KNNV Assen Paddenstoelenbingokaart en Instructie

Trek je laarzen aan, neem de bingokaart, potlood, spiegeltje en een vergrootglas mee en ga het bos in of het park in de buurt.

Algemene informatie

zondag 25 oktober 2020 - 10:00 tot maandag 2 november 2020 - 10:00
Extra Informatie: 

Trek je laarzen aan, download de bingokaart, neem de bingokaart, potlood, spiegeltje en een vergrootglas mee en ga het bos in of het park in de buurt!

Om veilig de bingo te kunnen spelen is het belangrijk om de paddenstoelen zelf niet aan te raken en te plukken. Sommige paddenstoelen zijn namelijk giftig. En als iedereen ze plukt verdwijnen de mooie paddenstoelen en de beestjes die erop of in leven. Ook kunnen andere kinderen dan geen bingo meer spelen. Mocht je per ongeluk toch een paddenstoel aangeraakt hebben, was dan goed je handen met water en zeep.

Tot slot: bij het spelen van de paddenstoelenbingo moeten ook de coronaregels van het RIVM worden gevolgd. Er mogen maximaal 4 volwassenen mee en hou 1,5 meter afstand van elkaar als je niet in hetzelfde huis woont.