Arnhem
Landschap
Op
zaterdag05nov201609:30

Aan de slag op Braamberg

Natuurwerkdag 2016

Handen uit de mouwen op de Braamberg om dit gebied mooier te maken.

De Braamberg is een belangrijke schakel tussen park Sonsbeek en park Klarenbeek. In dit erosiedal is de bodem erg afwisselend waardoor verschillende plant- en diersoorten in het gebied kunnen voorkomen. Dankzij de bodem van onder andere de Braamberg, kunnen er in park Klarenbeek beken ontstaan. Dit terwijl het echte grondwater tientallen meters diep zit. Hoe zit dat?
De Braamberg is voor velen een onbekend stukje natuur in Arnhem. Maak kennis met dit prachtige gebied tijdens de Natuurwerkdag en help mee het nog mooier te maken.
 
Werk
We gaan snoeien voor meer uitzicht,  plaatsen nieuwe bankjes en  maken een nieuwe toegangstrap naar dit gebied. Het werk duurt van 9.30 tot 13.30 uur.

Aanmelden en actuele informatie
Je vindt op de website van de Natuurwerkdag actuele informatie, praktische gegevens en je kunt je er aanmelden zodat we weten hoeveel gereedschapwe nodig hebben en wat we moeten inkopen voor de catering.

Natuurwerkdag  op 5 november is de grootste vrijwilligersdag in het groen. Op bijna 500 locaties in heel Nederland krijgt het landschap een opknapbeurt.

 

Algemene informatie

zaterdag 5 november 2016 - 09:30 tot 13:30