Apeldoorn
IVN
vrijdag20apr2018

Nieuw: Regiowerkgroep Epe-Vaassen

IVN Apeldoorn start nieuwe werkgroep t.b.v. Epe-Vaassen

IVN Apeldoorn heeft een uitgestrekt werkgebied dat meerdere gemeentegrenzen overschrijdt. Een regiowerkgroep maakt IVN lokaal zichtbaar en aanspreekbaar. De regiowerkgroep Epe-Vaassen i.o. heeft tot doel de activiteiten van IVN Apeldoorn in de gemeente Epe te initiëren, te stimuleren en uit te breiden. De gemeente Epe omvat de kernen Epe, Oene, Emst en Vaassen.
De werkgroep legt en onderhoudt contacten, is aanspreekpunt voor de andere partijen uit de regio en kijkt waar kansen liggen voor natuureducatie in de regio.

Schoolgidsen in de regio Epe

De basisscholen in de gemeente Epe hebben concrete behoeften op het gebied van natuureducatie. Daarom zoeken wij schoolgidsen die wonen in de gemeente Epe en daar actief willen worden. Natuurbeleving is voor kinderen één van de leukste activiteiten, zeker als zij buiten op onderzoek gaan. Vind je het belangrijk dat kinderen in aanraking komen met natuur? Vind je het leuk, op vrijwillige basis, binnen lestijd, af en toe buitenactiviteiten verzorgen voor basisschoolleerlingen van 4-12 jaar? Of ken je iemand die dit wil? Meld je aan op scharrelkids@ivn-apeldoorn.nl of epe-vaassen@ivn-apeldoorn.nl en doe mee met de vrijwilligers van IVN als schoolgids!

Voor informatie en vragen: epe-vaassen@ivn-apeldoorn.nl of bel met Ten Gevers  0578-620505 Zie ook contact