Apeldoorn
Paddenstoelen
dinsdag16okt2018

IVN Natuurdag zeer geslaagd

14 oktober was de IVN Natuurdag bij Het Woldhuis. Zo'n 500 bezoekers genoten van de najaarszon en de vele activiteiten in het kader van de herfst.

Wethouder Sandmann opende de dag en prees IVN voor de vele activiteiten die ze al 70 jaar in Apeldoorn en omgeving uitvoert.
Vandaag kon je een route langs paddenstoelen (met de naam erbij) volgen of een natuurcircuit met diverse activiteiten voor de jeugd. Je conditie testen tijdens een bootcamp of kijken naar natuurtheater.
Scharrelen langs de marktkraampjes, een workshop natuurfotografie (de winnende foto staat hieronder) volgen  of genieten van de (uitaard biologische) lekkernijen van de Driekant maakten het feest compleet. 
Een dag waar zowel de bezoekers als de IVN'ers met veel voldoening aan terug denken.

Fotoimpressie van de Natuurdag

Paddenstoelen en diersporen (Herfst)fotoarchief IVN-Apeldoorn wg natuurfotografieBootcampfotoarchief IVN-ApeldoornOp pad
fotoarchief IVN-Apeldoorn foto:W.KuijpersActiviteitencircuitfotoarchief IVN-Apeldoorn foto:W.KuijpersBoogschietenfotoarchief IVN-Apeldoorn foto:W.KuijpersNatuurtheater fotoarchief IVN-Apeldoorn foto: wg natuurfotografieKramenmarktfotoarchief IVN-Apeldoorn foto: wg natuurfotografieMuziekfotoarchief IVN-Apeldoorn foto: wg natuurfotografieHorecafotoarchief IVN-Apeldoorn foto:W.KuijpersWorkshop natuurfotografiefotoarchief IVN-Apeldoorn foto: wg natuurfotografieDe winnende foto van de workshop natuurfotografie: Onderzijde van een hertenzwam door Stef Asbreuk detail hertenzwam Een geslaagde dagfotoarchief IVN-Apeldoorn foto:W.Kuijpers