Groenmarkt

De Drie Ranken houdt van 27 maart tot 2 april een Groene Week. In deze week worden in De Drie Ranken tal van activiteiten georganiseerd voor alle mensen uit De Maten en daar buiten. Een van de hoogtepunten is de groenmarkt op zaterdag 1 april.
Klik hier en bekijk het hele programma.
IVN is op zaterdag 1 april vertegenwoordigd met de promokraam en houdt een wandeling door het Matenpark naar de Heemtuin.

ZATERDAG 1 APRIL: GROENMARKT VAN 10.00-16.00 UUR
Officiële opening Groenmarkt 10.00 uur: de grote Groenmarkt in en om De Drie Ranken wordt officieel geopend. Er zijn veel plantjes, zaadjes enzovoort te koop. Aan de diverse groenmarktkramen is ook veel informatie te krijgen.
Kramen van samenwerkende partners

  • De duurzame Energiecoöperatie van Apeldoorn deA, bekend van onder andere de Energiecoaches.
  • De Energieke Maten. De werkgroep Energieke Maten bestaat uit een groep van betrokken en enthousiaste burgers uit de wijk De Maten die graag wil meepraten, meedenken en meebeslissen over de uitvoering van de energie- en warmtetransitie in onze wijk De Maten. De groep heeft nauw contact met de gemeente Apeldoorn.
  • Zero Waste Apeldoorn, voor een duurzamere levensstijl en een schonere en afvalvrije wereld! Komt dat zien.
  • IVN Apeldoorn. Ervaren natuurgidsen organiseren om 13.30 uur een wandeling voor jong en oud in het Matenpark en de Heemtuin. Na afloop, om ongeveer 14.30 uur, kunnen kinderen natuurschilderijtjes maken. IVN bemenst uiteraard ook een groenmarktkraam.
  • StadsAkkers. Zij kweken groente en fruit, lekker lokaal in Apeldoorn! Verser kan niet. Dat doen ze samen met vrijwilligers, uitkeringsgerechtigden en mensen uit zorginstellingen
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina