Cursus Tuinvogels 2024

Kennis maken met vogels rondom uw huis
Vogels zijn er altijd en overal. Altijd al willen weten welke vogels uw tuin bezoeken en hoe u het hele jaar door van uw tuin een echt vogelparadijs kunt maken? Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Schrijf dan in op deze cursus. Na het volgen van deze cursus herkent u voortaan veelvoorkomende vogels in uw eigen tuin, op uw balkon of in het park en beleeft u dat vogelfeest na deze cursus intenser!

KNNV Apeldoorn en IVN Apeldoorn verzorgen jaarlijks meerdere korte, oriënterende vogelcursussen. Ook wordt aandacht besteed aan waarnemingsmethodiek en verrekijker informatie. Een kijker is immers een onmisbaar hulpmiddel als je vogels van dichtbij wilt bekijken.

Datum cursusavond: dinsdag 23 januari van 19.30 tot 22.00 uur in het  IVN-lokaal
Datum excursie: (weersafhankelijk) zaterdag 27 januari van 9.00 tot 12.30 uur (uitwijkdatum 3 februari). De locatie wordt op de cursusavond bekendgemaakt.

Kosten:
€ 15. Leden van IVN en KNNV en vrienden van IVN Apeldoorn krijgen een korting. Wacht met betalen tot de ontvangst van de factuur.
Aanmelden: uitsluitend via onderstaand formulier. Per aanmeldingsformulier is uitsluitend één persoon te registreren.

Contact over aanmeldingen en facturen: mail de cursusadministratie
Contact voor overige informatie cursus: mail het cursusteam of bel de contactpersoon, Eelke van Wijk, tel. 06-339 28 436.

Foto:  roodborstje
Remco Moree, Werkgroep Natuurfotografie IVN Apeldoorn

 


 

23 januari 2024 - 19:30
Wanneer
dinsdag 23 januari 2024 19:30
Waar
Praktijk Centrum Bomen (IVN lokaal)
Asselsestraat 328b
Apeldoorn
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: € 15
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina