Bomencursus 2023

Zowel in de stad als daarbuiten zijn bomen beeldbepalend. Bomen verfraaien niet alleen onze omgeving, maar zijn ook van wezenlijk belang voor onze gezondheid, voor onze leefomgeving, klimaatbeheersing en voor die van grote aantallen dieren en planten om ons heen.
In deze cursus besteden we aandacht aan hoe bomen groeien en kunnen overleven, en het bos op de Veluwse bodem. U maakt kennis met de meest voorkomende soorten in onze omgeving, door de seizoenen heen. In de excursies staan wetenswaardigheden over bomen in stadsparken en bomen in bosverband centraal, maar het gaat evenzeer om het genieten van bomen.

Data cursusavonden: dinsdag 12 en 26 september, 10 oktober van 19.30 tot 22 uur in het IVN-lokaal
Data excursies: (naar keuze) zaterdag 16 òf zondag 17 september en zaterdag 30 september òf zondag 1 oktober van 10 tot 12.30 uur in Apeldoorn.

Kosten: € 42,50. Leden van IVN en KNNV en vrienden van IVN Apeldoorn krijgen een korting. Wacht met betalen tot ontvangst van de factuur met betalingsverzoek.
Aanmelding: uitsluitend via onderstaand formulier.
(N.B. Per aanmelding is uitsluitend opgave van één persoon mogelijk.)

Contact over aanmeldingen: mail de cursusadministratie
Contact voor informatie cursus: bij voorkeur via dit e-mailadres of bel de contactpersoon (Janneke Niessen, tel. 06-1088 4282).

Foto: IVN excursie
Peter Oosterkamp, IVN Apeldoorn


Cursus volgeboekt, wachtlijst gesloten

Waar
Praktijk Centrum Bomen (IVN lokaal)
Asselsestraat 328b
Apeldoorn
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: € 42,50
  • Maximaal aantal deelnemers: 20
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina