Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid
Apeldoorn
Vogels
Vanaf
woensdag15nov201719:30

Cursus winterwatervogels

KNNV Apeldoorn en IVN Apeldoorn verzorgen jaarlijks meerdere korte, oriënterende vogelcursussen. Ook wordt aandacht besteed aan waarnemingsmethodiek en verrekijker informatie. Een kijker is immers een onmisbaar hulpmiddel als je vogels van dichtbij wilt bekijken.
Veel eendensoorten die in het hoge noorden broeden overwinteren in onze omgeving. Prachtvogels als smienten, wintertalingen of grote zaagbekken versieren onze wateren en maken het “vogelen” ook in herfst en winter tot een feest. Deze oriënterende cursus bestaat uit een avondbijeenkomst en aansluitend een excursie. Tijdens de excursie gaan we de vogels spotten op locaties langs de IJssel.

Datum cursusavond: woensdag 15 november van 19.30 tot 22.00 uur in IVN lokaal De Vijfster.
Datum excursie IJssel: zaterdag 25 november van 8.00 tot 14.00 uur (weersafhankelijk: uitwijkdatum zaterdag 2 december). 

Aanmelden kan via dit e-mailadres
Vermeld in het bericht naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en of je lid bent van IVN of KNNV, of vriend van IVN Apeldoorn.

Algemene informatie

woensdag 15 november 2017 - 19:30
Locatie: 
IVN-lokaal De Vijfster
Texandrilaan 30
7312 HR Apeldoorn
Nederland
Extra Informatie: 

Kosten: € 16. Leden van IVN en KNNV en vrienden van IVN Apeldoorn betalen € 13,50. Prijs is inclusief excursie,cursusmateriaal, koffie en thee tijdens de avondbijeenkomst, en te voldoen na onze bevestigingsmail. De ontvangst van uw betaling geldt als definitieve opgave.

De cursus biedt plaats voor minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers.

Google Maps image